A mai trecut inca o saptamana de scoala...si asa ne apropiem de vacanta...dar pana atunci mai urmeaza o serie de teze, deci stres si note mari...:))
Dupa o astfel de saptamana am ajuns la concluzia ca...toti suntem obsedati...nu toti de acelasi lucru, dar TOTI.
Numai ca unii recunosc, iar alti nu, asta e singura diferenta.
Obsedati de sport, de o persoana, de masini, de a lua note mari :)), de propria persoana...o multime de exemple.
Cu toate ca acestea pot disparea, pe moment ne atrag atat de mult atentia incat uitam de cei din jurul nostru, cazuri mai rare cei drept, dar existente.
Acum am vorbit despre cazuri generale...Romanii in schimb sunt obsedati de atatea nimicuri, deloc constructive...
Obesedati de televizor si adevarul ca sunt atat de multe posturi TV romanesti...au de unde alege...cearta, bocete, tzatze=femei cu limbaj de mahala(sa nu va ganditi la prostii, nu ca din acelea nu ar fi :))).
Obsesia masinilor de viteza...daca ai masina cu  multi, multi cai putere esti super smecher si atragi toate gagicile pradatoare de baieti plini de bani...adevarul ca  la drumurile nostre merge o masina din aia...cu 6 cai frumosi...
Si o obsesie mai veche, dar inca in voga...Pusca si cureaua lata...toti mamelucii la nunti, si nu numai, isi amintesc ce barbatii erau odata...deci acum nu mai sunt...

Si cum e traditia...fiind ziua colegului nostru, Cosmin, trebuie sa ii spun La multi ani!!! si  tot ce isi doreste sa devina realitate.

Cam atat pentru azi...
    Mwah :***