...In sfarsit ceva timp pentru blogging...daca se poate numi asa:D...Zilele astea m-am ocupat de mine ;)) (asa cat de cat...sport si curatarea tenului...masca, puncte negre si...somn, mult somn..), trebuia sa elimin "toxinele"acumulate in ...2-3 zile...
Pe langa toate aceste obiceiuri pe care trebuie sa le aveam de zi cu zi ;) am inceput sa vizionez un nou serial Prison Break(recomandarea unei prietene) si il recomand, la randul meu, cu incredere...Superb!!
Si pentru ca se face atata tam-tam pentru filmul Alice in Wonderland mi-am zis ca trebuie sa il urmaresc si eu.
Adevarul e ca asteptarile mele cu privire la acest film erau unele destul de mari,precum probabil erau asteptarile tuturor.
Pentru cai care nu au vizionat filmul..sa stea linistiti, sa doarma noaptea...pentru ca Alice in Wonderland al lui Tim Burton, este chiar un film  reusit care si-a meritat asteptarea(cu toate ca nu este genul meu).
Johnny Depp este bestial in rolul sau...si nu numai...unde este Johnny Depp e succes (cum e in muzica:"pe tot ce pune mana" Timbaland este hit).
 Nu sunt fan Johnny Depp, dar nu pot spune ca nu este un actor care isi joaca foarte bine rolurile...Pe ceilalti actori nu ii cunosc, deci nu ma bag ;))
Din pacate nu l-am vazut 3D...cred ca asa este si mai bun...
Si pentru ca am fost "prea ocupata" am sa ii spun acum La multi ani colegei mele Monii si toate visele sa iti devina realitate...si alea perverse=))
Cam atat pentru azi...
             Mwah:**